6 september 2014
09:00

Stureby SK Blå

Referat: Hanvikens SK Blå - Stureby SK Blå

Match i ottan borta mot Hanviken. Ett glatt gäng möttes upp, och extra taggad var Stella som bestämde sig för att komma en halvtimme tidigare till samlingen än alla andra för att verkligen hinna förbereda sig. Kanske tog också uppvärmningen ut sin rätt, för SSK-tjejerna såg ovanligt loja ut när matchen startade och ett duktigt hemmalag kunde ta kommandot. Chanserna som skapades avvärjdes dock fint av Elin i målet.

Efter hand kom dock de blå igång och chanser började skapas. När Linnea bröt fint och serverade Lisa kunde SSK också gå till ledning i paus.

Andra halvlek fortsatte ungefär som den första, men i en tillfällig svacka fick hemmalaget utdelning och helt plötsligt var söderorts stolthet i underläge med 3-1. En minst sagt ovan situation för ett lag som har 15 raka segrar efter sommaruppehållet...

Nu blev det dock bättre fart och jakten inleddes. Lisa spelade loss Stella som fint bröt fram och placerade in 2-3. Nu var det verkligen spännande. En mängd chanser skapades men tyvärr utan utdelning. Matchen igenom så blev det för mycket spel en-och-en både offensivt och defensivt, och SSK:s normalt så starka lagsamarbete kom inte igång.

Stark kämpainsats ändå, och fint engagemang matchen igenom. Nu drar vi vidare till Örby!